XIX Travesía a Nado ó Porto da Guarda

Javier Alonso Rodríguez do CN Ponteareas resultou ser o gañador absoluto da XIX Edición da Travesía a Nado ó Porto da Guarda disputada o pasado 5 de xullo. Julio Gil Lareo e Marcos Rodríguez Lago do CN Vigo Rías Baixas foron os 2º e 3º clasificados.
A vencedora na categoria absoluta de mulleres foi María Martínez González de Triatlon Porriño seguida de María Ferreira (CN Master Mos) e Sandra Sobreira tamén de Triatlon Porriño.
Na proba para os máis pequenos, cun persorrido de 400 metros, a atleta guardesa Elsa Pena do CN Codesal resultou ser a vencedora absoluta nesta categoría. Andrea Domínguez Casabella do CN Ponteareas e Sul Baz Oliveira do CN Codesal conseguiron o 2º e 3º posto.

A proba foi organizada polo Concello da Guarda en colaboración do CR Robaleira, o Club de Vela Alagua, Avelaíña, Embarcacións Río Verde, Deporte Galego e particulares que desinteresadamente aportaron embarcacións para que a proba transcorrese sen incidentes e posibilitaron coa súa axuda a organización deste evento.